Werken bij MOH – Rowena Radings


MOH - Shoot (April 2016)-043Rowena Radings – Financieel medewerker

‘’De sfeer is hier geweldig; na werktijd zitten we vaak nog even in de bedrijfsbar na te praten!’’

Ik heb een opleiding handel en administratie gedaan aan het VMBO en daarna MBO grafisch lyceum. Qua werk trok de administratieve kant toch meer terwijl ik in mijn vrije tijd modellenwerk doe en daar meer met de creatieve kant van mezelf bezig ben.

Na een stage bij SGS, werd ik daar meteen aangenomen op de debiteurenadministratie voor de afdeling Olie & Gas en Chemicaliën. Ik heb daar veel geleerd. Na 5 jaar was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Mijn vader ging werken bij MOH Service en vroeg aan me of dat niet iets voor mij was.

De werkzaamheden en de bedrijfscultuur spraken me meteen aan. Ook hier werk ik op de debiteurenadministratie. Ik heb veel contact met projectleiders en met klanten. Het verschil met mijn vorige baan is dat ik hier veel meer vrijheid heb hoe ik mijn werk inricht en ook kan ik mijn ervaring toepassen om administratieve trajecten te verbeteren.
Ik werk heel nauwkeurig en elke opdracht is weer anders. Ik controleer of de projectleiders alles goed hebben ingevoerd zodat ik de juiste factuur kan opmaken. Het ene project moet op basis van een offerte gefactureerd worden, voor een ander project lopen weer langlopende contacten en iets anders is weer op regiebasis.

Ik vind het erg leuk om mee te werken aan een financiële gezonde basis voor het bedrijf en om alles volgens target de deur uit te doen. En qua sfeer kan het echt niet beter. Na werktijd zitten we vaak nog even gezellig in de bedrijfsbar na te praten!