Werken bij MOH – Osman Cimen


MOH - Shoot (April 2016)-085-bewerktOsman Cimen – Draaier/Frezer

“Een tevreden klant, daar doe ik het voor!’’’

Ik werk nu 2 jaar bij MOH Service als Draaier/Frezer en doe ook constructiewerk. Hiervoor heb ik 24 jaar bij een ander bedrijf gewerkt in Rotterdam. Diverse klanten kennen mij nog van mijn vorige werkgever en weten dat ik goed werk lever. Als ze dan bellen en zeggen: ‘’Stuur Osman maar” dan beschouw ik dat als een groot compliment!

Het leukste aan mijn werk vind ik om vanaf tekening producten te maken. Iets creëren uit het niets dat vervolgens in een proces wordt geïnstalleerd en dan natuurlijk perfect moet werken. Vaak zijn het onderdelen die vervangen moeten worden maar waar bijv. geen tekeningen meer van zijn. Dan ga ik naar de klant toe en maak een schets en neem alle maten op. Vervolgens werken we hier de tekening uit en ga ik meteen in onze werkplaats aan de slag. Als het onderdeel klaar is, ga ik het meestal zelf weer bij de klant installeren.

De variatie in het werk, maakt mijn baan hier ook heel interessant. Ik werk on site bij klanten maar ook in onze werkplaats. Daardoor heb ik veel contacten zowel intern als extern. Wij zijn een echt servicebedrijf en klanten hebben vaak spoed. Daar zijn we helemaal op ingericht. Ik vind het dan ook leuk om klanten uit de brand te helpen zodat hun productieproces zonder of met minimale vertraging weer verder kan.

De sfeer bij MOH Service is heel bijzonder. Iedereen komt hier met veel plezier naar zijn werk. Er wordt hard gewerkt maar we lachen ook elke dag!


Terug