Werken bij MOH – Michael Bax


MOH - Shoot (April 2016)-167Michael Bax – Werkvoorbereider

‘’Door de productieprocessen van onze klanten goed te begrijpen, kunnen we nog betere service leveren’’

Ik heb een opleiding gedaan tot pijpfitter en lasser en heb een aantal jaren in de installatietechniek gewerkt. Jeffrey van Hoorn is mijn neef en vroeg me 6 jaar geleden of ik zin had om in zijn bedrijf te komen werken. Daarop heb ik enthousiast ja gezegd. MOH Service is een echt familiebedrijf, het voelt als een tweede thuis. Iedereen kent elkaar en dat zorgt voor een bijzonder leuke werksfeer. Regelmatig ga ik op een vrije dag nog even langs om met collega’s bij te praten.
Bij nieuwe onderhoudscontracten ga ik vaak als eerste naar de klant om hun plant goed te leren kennen, onze werkzaamheden in kaart te brengen en contact te leggen met de juiste personen bij de klant. Meestal loop ik dan een week mee met iemand mee. Onze klanten zitten in verschillende sectoren wat het werk heel fascinerend maakt. De ene keer zit je bij Olie & Gas bedrijven, de andere keer in de Food sector en dan weer bij een bedrijf dat grondstoffen voor verf maakt of ethanol uit mais. Ik vind het heel interessant om de productieprocessen van onze klanten goed te begrijpen. Op die manier kunnen we nog betere service leveren.
De flexibiliteit die wij bieden wordt door klanten zeer gewaardeerd. Overwerken in het weekend vind ik geen probleem. We werken allemaal aan hetzelfde doel hier en dat zijn tevreden klanten. En als we dat keer op keer bereiken door onze projecten perfect en op tijd uit te voeren, zijn we met z’n allen trots dat we de klus weer geklaard hebben!


Terug