Werken bij MOH – Bertus Radings


MOH - Shoot (April 2016)-078Bertus Radings – Accountmanager

‘’Mijn jarenlange ervaring in de piping wordt door klanten erg gewaardeerd’’

Op mijn 14de ben ik al begonnen met werken. School was niet echt iets voor mij. Ik was snel afgeleid. Na diverse baantje ben ik op mijn 19de in de metaal terecht gekomen en altijd gebleven. Service & Onderhoud, Tubing & Piping, daar ligt mijn passie.

Ik heb voor diverse contractors gewerkt en lange tijd bij Mourik. Daarna heb ik mijn eigen bedrijf gestart, ook in Service & Onderhoud op het gebied van Piping. Via een zakenrelatie kwam ik in aanraking met Jeffrey van Hoorn, de eigenaar van MOH Service. We hadden meteen een klik. Een tweede afspraak volgde bij mij thuis. We waren er snel uit dat ik voor hem ging werken en met mijn eigen bedrijf ging stoppen. Het liep op zich heel goed maar bij ondernemerschap horen veel aspecten en die heeft Jeffrey beter onder knie dan ik.

Ik heb het bijzonder naar mijn zin bij MOH Service en de meeste van mijn oude klanten zijn nu MOH klant geworden! De combinatie van techniek en met werken klanten is mij op het lijf geschreven. Ik heb nu geduld en kan goed luisteren zodat ik precies in kaart kan brengen wat de klant voor ogen heeft. En mijn jarenlange ervaring in de Piping, zorgt ervoor dat ik ook goed kan meedenken en dat wordt erg gewaardeerd!


Terug